czy może też macie jakieś swoje propozycje..
koszt jaki mógł bym wydać na kartę to max 200 zł chodź wiem ze to mało jak na kryzys bo ceny poszły w góre
Ostatnio zmieniony przez Repressentant dnia 30-03-2009 06:03, w całości zmieniany 1 raz
teraz się zastanawiam nad mikrofonem...
Myśle żeby lepiej to był dynamiczny dlatego ze pojemnosciowy potrzebuje zasilenia a ja za bardzo nie mam kasy na mikser..
Pomóżcie, z góry dziękuje
Dynamiczny to nie odkryje ameryki i powiem ze Shure sm58.
Obecnie mozna dostac tanie zestawy mikser plus pojemnosciowka.Zobacz moze gdzies znajdziesz taki.Druga sprawa ze tez sa pojemnosciowki ktore nie potrzebuja wzmocnienia.Wczoraj nawet widzialem taki u Jolego ale nie testowalem. _________________ The real Hip Hop is over here!!
no wiem ze są takie które nie potrzebują np. są pod usb.
tylko boje się że bedzie mi wszystko wyłapywać bo na wytłumienie pomieszczenia to ja za ciula kasy nie załatwie...
Jak masz plac budowy koło domu to nie kupuj jak nie, to sie niema co o to martwić.poprostu w pokoju musi byc cisz i bedzie dobrze. _________________ The real Hip Hop is over here!!
no więc po rozmowach z dwoma mi bliskimi osobami muzycznie doszlismy do wniosku ze zrobimy to raz a porządnie...
najpierw zaczniemy od zbudowania kabiny...
później opisze wam jak to wszystko ma wyglądać...
no więc po rozmowach z dwoma mi bliskimi osobami muzycznie doszlismy do wniosku ze zrobimy to raz a porządnie...
najpierw zaczniemy od zbudowania kabiny...
później opisze wam jak to wszystko ma wyglądać...
Słuchaj, jeżeli masz garderobę to korzystaj. Kabina w ostateczności, bo garderoba jest dużo lepsza jeżeli chodzi o wyciszenie(ciuchy, drewniane półki itp.). _________________