Krystian rozmawialiśmy na temat nagranych produkcji Exa. Może zapodasz konkretnie, nazwy płyt (projektów) z tracklistami. Ja się już w tym pogubiłem a chciałbym w końcu to uporządkować i na CD wypalić. W końcu przydałoby się usystematyzować Waszą dyskografię. Pozdrówki !!! _________________ www.pazurtupaka.pl
Tak naprawde zadna z plyt nie byla skonczona, dlatego niema ani okladek ani tracklisty (jak powiedzial M.L.Gore- dobra historia nie powinna miec zakonczenia , inny marny poeta powiedzial -nie koncz i nie zaczynaj od poczatku, buduj swiadomosc a bedzie w porzadku ).Mysle ze kolejnosc ktora jest na stronce jest dobra.Pozostaja okladki.Do plyty "Kolejny stopien wtajemniczenia" przydaloby sie zrobic ,ale niemam umiejetnosci odpowiednich.Pomysl byl zeby polozyc mikrofon na schodach i zrobic zdjecie, ktore po obrobce bylo by tlem okladki.Jesli ktos ma ochote sie pobawic, to pieknie by bylo gdyby cos w tym stylu powstalo.Co do Kontrabandy to projekt zrobil Maciej i drukowalismy go na koszulkach i bluzach.Pozostaje go odkopac i wrzucic trackliste i po sprawie.No niestety ja nie dam rady tego zorganizowac ale sa osoby ktore moga no nie?? _________________ The real Hip Hop is over here!!
Ok to się da, pogadam z Maćkiem w sprawie tych okładek. Mam nagrane stare CD z "Kolejnym stopniem wtajemniczenia" i mam 7 numerów a na stronce jest 10 w takim razie będe się kierował tracklistą z działu "Audio". Dzięki ! _________________ www.pazurtupaka.pl
01 Tego nie da się zdelegalizować
02 Opanuj swoje rządze
03 Kilka gorących słów
04 Pierdolona polityka
05 Czujesz smak wolności
06 Intro Kontrabanda 2003
07 Gdzie są ci ludzie
08 Kontrabanda
09 Rozumiem że
10 Szukam rozwiązania
11 Rozpoznanie
12 Gdybym mógł
13 To skok w tył czy w przód
14 Korporacje feat Ras Ziut
Bonus tracks:
15 Gdybym mógł (Jazz Mix Version)
16 Żródło cierpienia (frijazzkeybordmusic)
Track 1-5: 2002-2003, track 6-16: 2003-2004
Sprawdź Krystian czy tracklista i kolejność się zgadza co poprawię.
P.S. 1 Czemu na stronce nie ma oryginalnej wersji "Gdybym mógł" ?? Przecież to zajebisty numer Pozdro
P.S. 2 Okładka "Kolejnego stopnia wtajemniczenia" niebawem będzie tworzona _________________ www.pazurtupaka.pl